PALVELEVAA TALOTEKNIIKKAA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

LVI-neloset Oy on Uudellamaalla toimiva täyden palvelun putkiliike. Olemme luotettava kumppani niin kiinteistöjen pienissä huolto- ja korjaustöissä kuin vaativissa talotekniikan hankkeissa. Ympäri vuorokauden toimivasta 24h huollosta saat avun kiireellisiin huolto- ja korjaustöihin.

Olemme tarvittaessa mukana heti hankkeen alusta alkaen. Alussa kartoitetaan projektin laajuus, jonka pohjalta luodaan tarvittavat suunnitelmat ja aikataulu sekä määritetään projektin hinta.

LVI-nelosten henkilökunnalla on vankka kokemus talotekniikka-alan haastavien projektien toteutuksesta. Kokemusta on hanan vaihdoista aina suurten kauppakeskusten projektinjohtotehtäviin. Suomalainen, koulutettu henkilöstö takaa sujuvan ja laadukkaan palvelun. Laajan yhteistyökumppaniverkostomme avulla voimme toteuttaa projektit suunnittelusta toteutukseen.

LVI-nelosten toimihenkilöt omaavat KVV- ja IV-työnjohtaja pätevyydet, sekä kaukolämpöluvat A-oikeuksin.

LVI-neloset ja sähköinen laskutus

Olemme siirtyneet ostolaskujen sähköiseen käsittelyyn ja verkkolaskujen vastaanottoon tehostaaksemme toimintaamme. Verkkolaskuoperaattorinamme toimii Maventa Oy. Katso tästä linkistä lisätietoa ja ohjeita sähköisesta laskutuksesta tästä linkistä.